3 SPØRSMÅL OG SVAR

  • 31.10.2016, 20:50


Hva liker du å gjøre i fritiden din?

Det jeg liker, det er å blogge faktisk og komme med nye bilder. Om jeg en dag ikke har blogget, så kommer den følelsen at nå var det ikke bra! Hvorfor jeg ikke gjorde jobben min, men å sette seg ned og bruke tid på, dette tar jo selvfølgelig tiden din. Så bare å skrive et innlegg som nå, tar ca 1 time eller mer. Spørsmålet er jo, hvor mye du skriver og hvor mye setter du deg i dette innlegget.

Jeg liker også å komme meg ut, være i frisk luft. Sette seg en plan og gjennomføre det! Som akkurat her om dagen, jeg gikk tur i skogen en tur helt alene. Og det var ganske deilig! Kroppen ville mer, men jeg hadde ikke særlig tid akkurat der og da. Det er så mye som må gjøres akkurat nå i det siste, så det er ganske travelt. Men jeg skal gjøre det beste og komme i gang med trening, men mer om det kan jeg komme med seinere.

Ikke minst å være med venner, ikke bare sitte og sløse tiden sin ved pc `en og slik. Kom deg ut og lev livet! Skulle ønske at jeg var sterkere, ikke følte meg så svak til å gjøre ting jeg egentlig tørr å gjøre. Jeg har satt meg raske grenser som ødelegger for meg selv, ikke minst å være den jeg egentlig skal være. Det er så mye jeg kunne ha gjort, men problemet er at jeg tørr ikke helt å oppfylle mine drømmer og tanker.

Hvilke planer har du etter barnehagen?

Jeg har ikke store planer, men det som er at jeg har grubla på hva jeg skal. For etter barnehagen kan jeg rett ut i arbeid, eller for å få lærlingkontrakten kan jeg ta et år til men med større barn, eksempel sfo, skole osv. Så jeg kan velge hva jeg ønsker, jeg ønsker selvfølgelig å ta å bli ferdig med lærlingtiden min og komme meg ut og tjene bra med penger.

Å ikke slite meg ut og ikke tjene så bra, jeg forstår at det er bra for arbeidet og at jeg selv lærer og slikt, men som akkurat nå jeg kan ikke leve av de pengene jeg får. Og det er ganske synd at det er slik, for må passe på hva jeg vil finne på. Nå er jeg ganske heldig som har en kjæreste, men uten han hadde jeg ikke klart å gjennomføre noe akkurat nå.

Så da vet dere det at jeg ønsker å bli ferdig, for å ha en utdanning at jeg har fullført noe enn ingenting. Jeg er i hvert fall fornøyd at jeg har jobb og slikt, men ting tar tid og slik er livet. Kan hende at vi da flytter til Notodden, og der skal jeg søke å få fullføre min lærlingtid, etter barnehagen her i Bø. Så det skal bli spennende! Hva som kommer til å skje, jeg selv gruer meg og er usikker på dette.

Hva ønsker du å bli?

Det kan jeg si helt ærlig at jeg vet ikke, for det er så mye man kan bli. Så mye rart som jeg har aldri hørt om, men det er mye annet som er like spennende. Jeg ønsket å bli fotograf, det ligger på listen min enda. Men nå skal jeg uansett fullføre det jeg har startet på, det er å jobbe i barnehage. Og etter det kan jeg se, se hva annet jeg liker å gjøre.

Jeg ønsker selvfølgelig å bli bedre på å blogge, det som er at jeg vet hvordan. Men problemet er at jeg selv kommer ikke ut av skapet, jeg sitter fast og tenker (og noen skal se meg), må komme meg vekk så ingen ser, når jeg tar bilder av meg selv til bloggen. Jeg er ikke den som viser meg hele tiden, ikke den som står fram. Men her på bloggen kan jeg være mer meg selv, være den jeg egentlig er. Skrive om det jeg ønsker, å ingen har enda sakt noe stygt. Så det er godt å vite! Mange tanker kommer, i følge med å ta bilder. Jeg vet ikke hvorfor, men akkurat det synes jeg er vanskelig med bloggen.

Vi får se hva framtiden bringer, for jeg vet ikke hva jeg kommer til å jobbe med. Kanskje jeg bare forblir å jobbe i barnehage, men om jeg ønsker å jobbe med bloggen, da må man sette fram andre ting som skal gjøre bloggen enda bedre. Det er ganske mye, man da må man virkelig sette seg i det. 

Hva synes du om mine svar?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legget ut nye blogginnlegg

Victoria Larsen

31.10.2016 kl. 21:49
Utrolig fint skrevet innlegg! :)

hammergirl

01.11.2016 kl. 00:18
Fine svar, :)

Simona Juseviciute

01.11.2016 kl. 19:47
hammergirl: takk :)

Nina

01.11.2016 kl. 07:42
Flotte:)

Simona Juseviciute

01.11.2016 kl. 19:47
Nina: :)

Hege Kristin

01.11.2016 kl. 17:20
så fine svar <3

Simona Juseviciute

01.11.2016 kl. 19:47
Hege Kristin: takk :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits