UKEN SOM GIKK

  • 30.10.2016, 17:51


Ukens nedtur: Denne uken har veldig mange hjemme her vært syke/ikke i form, og det er jo ikke noe godt i det hele tatt. Hybel var på legevakta, pappa til kjæresten min var i skien sykehus, jeg har ligget hjemme i senga. Så ja, det kommer slike dager også!

Jeg var hos legen og fikk pencillin, for jeg har hals betennelse og tåa er betent. Så jeg selv gruer meg, får jeg fikk en ny time den 3. November, den inngrodd neglen min skal fjernes. Så lurer jeg på hvordan det kommer til å gå da, hele den uka.

Ukens antrekk: Denne uken var klærne ganske slappe, sånn enkelt man finner i skape sitt. Så jeg tokk på meg noe som er fint og lett, så det var slik denne gangen. Denne uken var jeg ganske dårlig på å få tatt noen antrekksbilder, så her er en i hvert fall.

Ukens tips til dere: Denne uken var tips til dere om hvordan å føle seg bedre, jeg tror det var veldig mange som kjente seg igjen og likte det innlegget godt! For det er mange som har lest den, så det er noe positivt.

Her er innlegget:  http://simba12.blogg.no/1477085445_hvordan_fle_seg_bedre.html

Ukens opptur: Det er vel at jeg gikk på tur i dag, for det var den beste dagen av alle de andre. Å komme seg ut hjelper veldig mye, så jeg er veldig fornøyd at jeg fikk gjøre det. Ikke minst jeg fikk med meg kamera på tur, så var ikke helt alene på tur da. Ikke minst, veldig godt at alle er friske!

Hva synes du om at jeg oppdaterer om uken?

Victoria Larsen

30.10.2016 kl. 18:32
Så fine bilder!! :)

Nina

30.10.2016 kl. 22:37
Fin uke :)

Minunate

30.10.2016 kl. 22:48
Synes det er gøy å lese ukens.. :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits