HVORDAN FØLE SEG BEDRE?

  • 21.10.2016, 23:30


Om du ønsker å føle deg bedre, så er det vel noen tips jeg har på lur. Kanskje de hjelper dere, akkurat som de hjelper meg. Ikke alle, men det er noen. Derfor ønsker jeg å få tips fra dere lesere, for kanskje det er noe helt annet man kan gjøre for å føle seg bedre. Jeg vet jo selvfølgelig ikke alt, så her skal jeg bare komme med mine egne tips til dere.

1. Om du skal føle deg bedre, gjør noe du liker. Fargelegg, les en bok, ta bilder, kjør en tur, jogge, skrive på bloggen, gå en tur ute, gjør noe så du ikke tenker på det som var dumt. Men tenk at nå skal du føle deg bedre! Derfor gjør du dette.

2. Du kan gå og sette deg i en deilig god badekar, med masse såpe, og sjampanje. Rett og slett kose deg, prøve å slappe av i kroppen for det trenger vi alle. Ha et lite spa, for føttene dine, det hjelper å komme til ro. Jeg i hvert fall føler meg bedre, om jeg har beina mine i en bøtte med vann og grønnsåpe, for jeg vet at det er bra for mine føtter. Derfor kan jeg når jeg skal rydde, å rydde alt vekk med et smil.

3. Du trenger ikke være akkurat alene, for å føle deg bra kan det faktisk hjelpe å snakke med noen. Kanskje om du har en veldig god venn, eller en mor du kan stole 100% på, og det er ganske viktig å ha noen rundt seg. Så om du har det, da er det bare å sette i gang en samtale sammen.

4. For noen kan det hjelpe å sminke seg, for å se bedre ut for seg selv. Det er veldig viktig for meg, i hvert fall når jeg sliter så mye med så negativitet og dårlig selv tillit. Derfor blir ting ekstra vanskeligere, men etter at jeg har sminket meg pleier jeg å være ganske fornøyd. Da kommer humøret opp med en gang, for da kan jeg faktisk si til meg: i dag ser jeg bra ut!

Det er så mye man kan gjøre, for å føle seg bedre! Men vi for ikke gjort alt dette på en gang, om du tenker at i morgen skal jeg være glad hele dagen, så er det så usikkert for det er så lett å få dårlig humør. Derfor anbefaler jeg alle å passe på hva de sier til meg eller andre rundt, uansett hvem det er. Så er det så lett å slenge noe dritt om andre, men det må alle helst holde seg unna. Hva gjør du, for å føle deg bedre?

Danian. Gutteblogger

21.10.2016 kl. 23:41
Dette er kjempe flotte tips.

Simona Juseviciute

22.10.2016 kl. 13:52
Danian. Gutteblogger: takk :) så bra!

Sarajaneeth

22.10.2016 kl. 02:20
Utrolig gode tips ☆ du kan se hva jeg gjør for å føle meg bedre på mitt siste innlegg!

Simona Juseviciute

22.10.2016 kl. 13:51
Sarajaneeth: så bra! :)

liveterherlig93

22.10.2016 kl. 10:12
fint innlegg :)

Simona Juseviciute

22.10.2016 kl. 13:51
liveterherlig93: takk :)

fjellgeitbundingen

22.10.2016 kl. 21:32
Hei, flott skrevet. Hva jeg gjør for å føle meg bedre? Må tygge litt på den.
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits