MAGESMERTER

  • 19.10.2016, 22:17


Hvem er det som ikke får magesmerter? Jeg blir sliten av det, magen vil ikke gi seg lett heller. Men jeg vet hvorfor, fordi akkurat den uka skulle komme nå. Jeg er sikker på at det er mange jenter på min alder, har kjent på den følelsen at du klarer ikke å gjøre noe av smerter.

Du bare ligger/sitter i senga og er helt sløv, fordi du har så vondt i magen. Jeg skal ta og hente varmeflaske, så kan ha det på magen min. For det hjelper litte grann, ikke minst medisin før jeg legger meg. Jeg liker ikke å ha det slik, for det er ikke godt å ha den følelsen heller. Det sitter så nede, ikke rett på magen. Kjennes som om det er en klump, som rører på seg når jeg har vondt.

Det er så dumt at man ikke vet om det blir vondt eller ikke, for noen ganger hender det at det gjør ikke noe vondt. Å andre ganger kan bli så ille, at jeg blir dårlig av det. Kroppen min føler det på seg, og det er ganske synd at det skal være slik. For det er ikke deilig å kjenne på den følelsen, at det presses nede i magen din, uff a meg vil jeg si da! 

Hvordan reagerer kroppen din på menssmeter? 

Hege Kristin

19.10.2016 kl. 22:43
så kjipt :/

jeg er heldig der, har veldig lite smerter når jeg har mensen!

Danian. Gutteblogger

19.10.2016 kl. 22:52
Huff da. Jeg har hørt det er forkjellig fra person til person

Simona Juseviciute

20.10.2016 kl. 14:09
Danian. Gutteblogger: ja, det er det .. sant

Nina

20.10.2016 kl. 11:28
Huff:/
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits