TRØTT OG SLITEN

  • 18.10.2016, 18:37


Jeg er ganske trøtt i dag, og slike dager er ganske vanlige her. Men det er ikke hver dag jeg er slik, men det kommer og går. Derfor ønsker jeg at endelig snart blir det ro i kroppen min, den roen har jeg lengtet etter en stund. Ikke bare å sette seg ned for å slappe av, for om jeg ikke gjør alt som skal bli gjort blir natten ganske tung. Tenne mine gnisser på natta, jeg sover dårlig, våkner flere ganger, så slike ting er ganske irriterende. Det er ikke noe godt å ha sånne dager, for det kjennes veldig godt på kroppen på morgenen. Så om jeg kunne fått bare den roen, så kunne det ha hjulpet så mye.

Hybel er nede på soverommet våres, han springer av glede, men han også er ikke helt rolig enda. Han venter hele tiden på meg, han er ikke så flink å ligge rolig nå lenger. Kanskje han føler på hva jeg føler? Men det vet jeg ikke, vi for håpe at det ikke er slik. For da er det ganske trist, på tanken hvor mye jeg kan uroe meg å at han uroer seg samtidig. Jeg vet at han er litt urolig, fordi vi flytter på ting, det skal vekk, det skal opp/ned, det skal ditt, blabla så det blir en del endringer. Så håper ikke de endringene stresser kaninen min. 

Hvordan var dagen din?

REBECCA HOLDER

18.10.2016 kl. 19:37
Dagen min har vært fin :)

liveterherlig93

18.10.2016 kl. 20:03
håper du er opplagt i morra:)

hammergirl

19.10.2016 kl. 00:31
Håper virkelig du finner roen, dagen min har bestått av skole, trening og teknikk trening, lekser og slappe av med Netflix;) ønsker deg en god natt:)

Oda Malen ♥

19.10.2016 kl. 10:34
<3 huff! håper ting blir bedre snart!
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits