NÅ ER SOVEROMMET KLART

  • 17.10.2016, 21:27


Endelig! Kan vi slappe av litt, før den store stormen er over. Ah, er så mye å ordne her hjemme. Jeg blir ganske sliten av det, føles som det kommer til å ta evig tid. Lurer på hvordan det blir neste gang, når vi skal flytte og finne oss en ordentlig plass. Nå legger vi alt bort, problemet kommer til å bli at vi kommer ikke til å finne igjen tingene. Det tror jeg i hvert fall, eller hva tenker du?

I morgen skal kjæresten min hente opp sofaen her oppe, så det blir en slags stue vi skal ha på soverommet hans. Og det blir ganske kjekt! På tanken av plass til at Hybel kan springe og kose seg, tv plass, ikke minst at soverommet er for seg selv. Det er det beste som kunne være, for jeg er ganske lei av at alt er i et rom. Man blir sliten, fort rotete, mye å gjøre, finner ikke tingene for det er så mye annet. Det blir rett og slett mye rart, så om du flytter for deg selv anbefaler jeg deg å ikke bo i et rom.

Nå må jeg legge fra meg pc `en, for har hatt ganske dårlig tid med Hybel i dag. Når det er så mye å ordne rundt, blir det ikke så mye tid igjen. Derfor må det gjøre akkurat nå, så vi snakkes. 

Oda Malen ♥

17.10.2016 kl. 22:49
så utrolig herlig <3

Nina

18.10.2016 kl. 11:24
Så bra:)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits