UKEN SOM GIKK

  • 16.10.2016, 20:49


Ukens nedtur: At jeg ikke hadde noen av sjampoene, begge gikk tomt samtidig. Hodebunnen min klødde i flere dager, det svidde og var vondt. Det var ikke noe deilig med en slik følelse ganske lenge, ikke minst det gikk ikke over av seg selv.

Ukens opptur: Denne uken har jeg faktisk 2 oppturer, den første er at jeg fikk kjøpt den sjampoen som jeg trengte. Endelig nå som den er på plass, er alt så mye bedre. Jeg trengte bare å vaske håret en gang, så vips var alt i orden med hodebunnen igjen. Å det er ganske sjokkerende, hvordan en sjampo kan hjelpe. Men det gjør faktisk denne her, og det anbefaler jeg til deg også, om du sliter med det samme som meg.

Den andre oppturen er at jeg fikk vite hvordan jeg reagerer på ting, er faktisk ganske normalt. For ting som jeg har opplevd i min oppvekst, det skaper grenser for meg selv. Om jeg kommer i noe lignende så blir jeg ganske utslitt, usikker, «redd»? og mye annet. Så det er faktisk ganske vanlig å føle som man føler seg. Jeg som har alltid trodd at det er ikke normalt, ikke normalt hvordan jeg tenker, men faktisk så tenker jeg normalt.

Jeg er veldig stolt! Å høre slike ting, men igjen så må andre bli også forklart, for de fleste tror jeg er den som ikke kan noe osv, og det er ganske dumt. Jeg forstår alt, men problemet er at jeg tenker på en annen måte enn det du hadde tenkt. Derfor har jeg alltid vært i tvil om, å fortelle akkurat hvordan jeg tenker.

Ukens tanke: Denne uken har jeg tenkt en del på meg selv, hvordan skal jeg løse disse problemene. Faktisk å rekke alt som skal bli gjort hjemme, men å sette seg ned blir bare stress. Merker det at å få gjort oppgavene som skal være ferdig om ikke lenge, det er ganske mye stress selv om det er ikke vanskelig, men i hode mitt så sitter det noe så tung, at jeg tror at de oppgavene er så vanskelige at jeg ikke kommer til å klare det. Nå som jeg har tid, skal jeg prøve å sette meg ned med det. Og da håper jeg virkelig at jeg får det til, for er ganske utslitt av å ha gjort andre ting.

Det blir så mye å rydde, derfor føles som om jeg har ikke tid til meg selv. Selv om jeg kan sette meg ned, men jeg for ikke ro i kroppen min. Kroppen min sier: Du må bli ferdig, så blir du fornøyd i morgen. Jeg vet den følelsen, av å våkne å se alt er på sin plass. Men når skal det skje? Det er så masse små ting og tang som ligger, plutselig kommer det mer på gulvet eller på bordet, altså over alt? Derfor blir jeg ganske utslitt, av å rydde hele tiden.

Ukens innkjøp: Innkjøpene har jeg ikke vist til dere enda, men det skal dere få se nå. Det er 3 ting, jeg er ganske fornøyd at jeg kjøpte disse tingene. Jeg har kjøpt inn en julegave også, for må starte før det er for seint. Så den gaven skal jeg selvfølgelig ikke avsløre her, den første gaven er til pappa til kjæresten min. Håper han blir fornøyd, når julaften kommer. Men mer om det, skal jeg ikke fortelle for det er hemmelig! 

Ukens neglelakk: Blå fargen er min favoritt, så jeg angrer ikke at jeg valgte denne fargen denne uken.Hva synes du?

Nina

16.10.2016 kl. 21:32
Flott uke :)

Simona Juseviciute

16.10.2016 kl. 21:37
Nina: ja :) ganske grei

Oda Malen ♥

17.10.2016 kl. 09:51
fin uke! <3
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits