KROPPEN ER GANSKE SLITEN OG LEI

  • 13.10.2016, 21:26
(Ikke tenk på dyna, den skal kles på litt seinere)

Jeg våknet i dag med ganske sliten kropp og tett nese, og det er ikke noe godt i det hele tatt. Uff, jeg er ganske lei! Hvor mange ganger må jeg våkne slik, når skal det gi seg? det er så mye jeg kan lure på. Men aldri om jeg har et helt svar, rett og slett jeg er ikke flink nokk til å passe på kroppen min, om jeg har nokk med vitaminer, kanskje å kle meg veldig godt, og mange andre ting som jeg ikke kommer på nå.

Det viktigste for meg, er om noen kunne ha gitt meg råd. For det er veldig mange voksne som vet helt sikkert hva man skulle ha gjort når det er slik, for om jeg reiser til legen min så hjelper ikke det noe særlig. Legen sier ikke så mye, og da vet jo ikke jeg noen ting. Derfor er det ganske synd, at vi ikke blir ordentlig fortalt, ikke minst ingen gir råd. Bare ber deg ta tabletter og ferdig med det! Men tabletter folkens, vi vet at det er ikke bra for kroppen.

Mange her vet om veldig gode kjerringråd, råd som kanskje din bestemor brukte, men hvorfor da ikke dele det med andre for å hjelpe andre også. Jeg selv har ikke peiling, og det er ikke rart at da spør jeg dere rett ut. 

Har du noen gode råd, på hva som kan hjelpe mot forkjølelse? 

iselinslund

13.10.2016 kl. 22:57
Kok vann, hvitløk, chili, honning og sitron og drikk dette. Smaker jævelig, men funkerer som bare det :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits