DET GJØR SÅ VONDT!

  • 11.10.2016, 21:51
Det gjør så vondt, å gå for lenge med sko anbefales ikke. Selv om det er ikke høye hæler, så tåler ikke tærne mine det. Jeg er mye plaget med inngrodd negler, og det er ganske sårt.  Jeg har gått i dag med joggesko ute, og inne gikk jeg med crocs. Uff, at det skulle bli akkurat slik i dag.

Ikke minst jeg er ganske dårlig på å klippe neglene mine, for akkurat som de skulle ha blitt klipt får jeg ikke til. For jeg har selvfølgelig ikke peiling, rett og slett. Og da blir resultatet slik, som det ble i dag. Det er ganske synd at man ikke har blitt lært opp ordentlig, å klippe negler er jo en ganske viktig og vanskelig ting.

Jeg kjenner det, at det pumper i tåa mi. Og det er ikke noe deilig i det hele tatt, jeg angrer nå sykt at jeg gikk så lenge med crocs inne i barnehagen. For resultatet ble slik, så sitter jeg og synes synd på meg etterpå. Men faktisk så er det bare min egen feil, når jeg har slitet med inngrodd negler så lenge, så skulle jeg ha tenkt mer over det. Så ja, da kan dere tenke den følelsen at når du har tatt av deg skoa, kjennes det som tåa pumper sakte men sikkert. Ikke minst man kjenner også at tåa ble letta, når man har fått av seg skoa.

Så jeg anbefaler dere å klippe negler riktig, selv om jeg ikke vet hvordan akkurat. Men du selv kan gjøre denne endringen, og lære deg for at det ikke blir problemer akkurat som jeg har fått. Og en ting til, ikke gå for lenge med sko. Tenk på: Om du har gått med høye hæler i flere timer, og da når du tar av deg skoa. Hvordan kjennes det? Det kjennes ut som frihet, beina dine for riste av seg og slappe av. Den følelsen kjenner jeg, når jeg går med flate sko.

Følg meg på facebook for å se når jeg legget ut nye blogginnlegg

Oda Malen ♥

11.10.2016 kl. 22:25
Det er utrolig vondt, ja :/ kjenner til den følelsen, er ikke noe godt :/

Minunate

11.10.2016 kl. 23:38
Kjenner til følelsen... :/

Simona Juseviciute

12.10.2016 kl. 07:16
Minunate: uff :/

liveterherlig93

12.10.2016 kl. 11:03
huff:/

fjellgeitbundingen

13.10.2016 kl. 09:01
Tånegler skal klippes rett over. Hvis du får negelrotbetennelse kan du klippe en v midt på negelen om den har litt lengde. (Du må ikke klippe ned i tåkjøttet), v i tånegl vil få neglen til å vokse sammen på midten og det vil avlaste trykket på siden(e).Får du en neglflis ned i siden på tå er det mulig du bør gå til legen å fjerne denne og evt få antibiotika. Jeg pleier ikke å ha ondt i beina etter å ha gått en hel dag på sko.Er det mulig skoene er for små eller for smal modell for din fot?

Simona Juseviciute

13.10.2016 kl. 21:28
fjellgeitbundingen: tusen takk får råd! Jeg har brukt alltid en større størelse i sko, for ellers får enda mer vondt.
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits