JEG LURTE PÅ EN TING?

  • 10.10.2016, 21:59


Jeg er ganske usikker, men slik er det denne gangen. Jeg vet ikke hvorfor det har kommet, hvorfor det er der, hva må jeg gjøre med det. Altså det er de største spørsmålene, men å få svar på det er umulig.

Jeg har gått og lurt på hva som kan være med halsen min, den er rød, klumper, vond, kommer også hvit noen ganger men er ikke så ofte. I det halsen er slik, føler jeg meg ganske slapp og fort sliten, ikke minst er ganske snørrete, nesa renner hele tiden hver dag. Og det er ganske irriterende, i hvert fall når jeg er på jobb, og alle snur seg og ser at jeg står der med et papir i hånden.

Noen tror det er allergi, på grunn av jeg har en kanin. Men dessverre så kan jeg ærlig si at jeg har tatt flere tester mot dyr, og jeg har ingen allergi. Denne kaninen jeg har en ganske renslig, og sikker som jeg vet. Men problemet er jo denne halsen, hvordan skal dette funke. Hva må jeg gjøre? Det kom akkurat en tanke, når jeg skulle starte å skrive her til dere. At sist jeg var hos legen, da sa han: du har halsbetennelse! BANG! Her er «kanskje» svaret, eller hva tenker du?

Om det jeg har er halsbetennelse, så kan jeg ærlig si at da har jeg det ganske ofte? Det tar ganske laaaang! Tid før det går over, men det rare var at når vi var i Litauen, der ble halsen min fin og alt var i orden. Når jeg kom tilbake, kom det samme gamle og halsen ble, rød og vond igjen. Det synes jeg er ganske så rart, eller hva? Om du har noen tanker, om hva det kan være. Så gjerne kommenter under på dette innlegget, for jeg håper å finne ut om det så fort så mulig. For det er ikke noe godt i det hele tatt.

 

Vet du svaret, på det jeg lurer på?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Minunate

11.10.2016 kl. 00:10
Hmm merkelige greier.. Har du sjekket mandlene?

Nina

11.10.2016 kl. 08:18
Anner ikke:/
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits