5 JENTE PROBLEMER

  • 09.10.2016, 22:16


Vi jenter har en del problemer, selv om vi kanskje ikke akkurat innrømmer det. Men det har vi dessverre flere enn gutter, å det er ganske dumt at det er slik. Men man kan ikke gjøre noe særlig med dette!

- Vi jenter har en del mensen smerter, da klager vi, gråter, ler, alt mulige rare følelser kommer fram. Men man vet aldri, hvordan man kommer til å føle seg når den uka kommer. Derfor får vi ikke forberede oss til hva som kommer til å skje, og det er ganske synd for om jeg hadde visst det. Hadde jeg allerede lagt fram alt en uke før, hva som kunne ha trengs akkurat den uka der.

- Vi jenter, i hvert fall jeg. Er ganske dårlig på å huske å ha med meg always/bind, eller hva man ellers bruker. Alle bruker så forskjellig, og ikke minst størrelsene er forskjellige også. Det er veldig lett å glemme at den uka er kanskje allerede i morgen, og om man ikke har always/bind hjemme, da kan man si at man sliter.

Derfor anbefaler jeg alle jentene å kjøpe noen nye pakker, etter at den uka er over. Så man har det til neste gang, har hendt meg flere ganger at jeg ikke har det med meg. Å hva skal man gjøre da? Jeg pleier å spørre kjæresten min om han har tid, eller så å si gå og snakk med de på jobben. Kanskje de har, eller om du for tilgang å kjøre en tur til butikken.

- Vi jenter har veldig mye klær i skapet, men problemet er at når vi åpner skapet så ser vi ikke klærne. Plutselig er «alt borte», ingen av klærne er bra nokk. Før pleide jeg å finne klær før jeg la meg, men når jeg skal opp igjen så er de klærne ikke bra nokk. Derfor vi jenter bør gi litt ekstra tid, til oss selv på morgningen for å løse dette problemet. Jeg er sikker på, at det er veldig mange som sliter med dette.

- Vi jenter må slite oss med å barbere oss mange steder, ikke bare underarmene eller beina, men under delen også. Ikke minst fjerne hår rundt munnen om noen har det. Om de har sånn hår som synes veldig godt. Alle fjerner hår forskjellige steder, jeg har også sett at noen fjerner det på armene sine. Men uff, om du har startet med det.

- Å gå med bh, det er ikke så godt. Man får vondt, faktisk så er det kjempe deilig å komme seg hjem å få det av. For Bh sitter veldig godt fast, det er strammet og laget for å holde brystene oppe. Kroppen blir sliten av det, og det kjennes veldig godt. Så fort puppene har vokst litt eller blitt mindre, så er det ganske plagsomt. For man må inn på butikken og finne akkurat den størrelsen du skal ha, og det er jo tusen av dem. Da må man se hvilken størrelse du hadde før, og ta med deg ca 3 ? 5 forskjellige størrelser og prøve de ut.

Kjenner du deg igjen i dette?

 

Vi jenter har enda flere mulige problemer, dette her er bare noen. Å jeg ville prøve meg ut med et slikt innlegg, å spørre dere hva dere syns? Skal jeg komme med flere slike innlegg? Takk, for at du var innom og leste bloggen min. 

lisarorvik

09.10.2016 kl. 22:24
Så morsomt innlegg, kjente meg veldig godt igjen :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

Nina

10.10.2016 kl. 07:50
Kjenner meg igjen i noe ja:)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits