KLØEN HODEBUNN

  • 09.10.2016, 20:57
God kveld kjære lesere! Nå sitter jeg på rommet og skriver her til dere. Hodebunnen min er ganske så irriterende i dag, det klør og svir som bare det. Men det er på grunn av, at jeg vasker håret med feil sjampo. Den sjampoen jeg pleide å ha er tom, derfor har jeg prøvd meg ut med noen andre som var i dusjen. Men det er ganske synd, at hodebunnen min reagerer slik.

For jeg må passe på hvilken sjampo jeg bruker, kan ikke skifte til en annen firma på grunn av den andre er tom. Hodebunnen min er ganske så følsom, så i morgen så fort jeg er ferdig på jobb skal vi til apoteket. Gleder meg når det blir i orden, for det er ganske plagsomt å gå og klø i hodebunnen. Å håpe på at ingen tror at jeg har lus!

Jeg tror vel at jeg og min søster har arvet dette fra mamma, å derfor er vi alle 3 plaget med dette. Hodebunnen er veldig sår, kløende, kjennes at det «brenner, svir», det kan blø, blir veldig rødt det område man har klødd, reagerer på andre sjampo. Ja, det er slik vi kjenner på dette. Og det er faktisk ikke noe morsomt i det hele tatt. Dere husker sikkert, at jeg skrev et innlegg om kløen hodebunn, der jeg ga dere tips mot akkurat det. Dere finner den her: SLITER DU MYE MED FLASS?

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits