GNISSER TENNENE DINE OM NATTEN?

  • 02.10.2016, 22:02


Det gjør faktisk mine, jeg står fram og tørr å fortelle alle at jeg stresser faktisk en del. Derfor av stress, har tennene mine startet å gnisse. Det kan gnisse i flere dager, men du kjenner det ikke selv om natten. Du kjenner det bare når du våkner, og ser at du har sår, kan ikke spise vanlig, kan ikke åpne munnen vanlig heller, munnen din er rett og slett utslitt etter den gnissingen på natta.

Men fra den uken jeg var i Litauen, der lærte han tannlegen meg noe. Å han viste meg hvor viktig det er å passe på tennene sine, i hvert fall når man gnisser på natta. For det visste ikke jeg, jeg hadde ikke peiling på noe av dette. Tannlegen her i Norge pleier bare å si: Bruk tanntråd og skyll munnen din. Men hjelper det? Faktisk ikke.

Så jeg har lært meg hvor viktig det er, for de som gnisser med tennene, må ha på gummi om natten. For faktisk når du gnisser, så dytter de øverste tenne dine de nede ned, ned inn mot huden. Å etterhvert om du har gnisset slik i flere år! Da vet du, da sitter du igjen med nesten ingen tenner nede. Selv om hvor ekkelt det er å ha den gummi, den må på uansett. For ellers ser dine tenner slik ut etter noen år, å det ønsker ikke jeg ihvertfall!! Det beste med denne tannlegen var at han hadde bilder, og viste det fram til meg. Hvordan alt dette så ut, det er ikke disse bildene dere ser. Dette er bare plukket ut fra nette, men uansett at han viste det en gang! Faktisk så lærte jeg meg en lekse også. 

Gnisser tenne dine? Pass godt på de!

inabellee

02.10.2016 kl. 22:58
Jeg gjorde det når jeg var liten, litt usikker på om jeg gjør det fortsatt.

hammergirl

03.10.2016 kl. 01:45
Ligger med gom om natten grunnet etrearbeid med regulering. Håper det hjelper seg for deg. Ha en fin uke

Nina

03.10.2016 kl. 07:44
Mine gjør ikke det:) dumt dine gjør:/

sarajaneeth

05.10.2016 kl. 13:04
Åååh ja!! Kjæresten min sa det her om dagen! At jeg har begynt å gnisse skikkelig tenner på natten! Skal skrive et innlegg om det.. å jeg har vondt av og til når jeg våkner, å det må jo være forklaringen ...

Simona Juseviciute

06.10.2016 kl. 23:39
sarajaneeth: jepp! sant det
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits