UKENS 8 SPØRSMÅL OG SVAR

  • 02.10.2016, 21:11


Om dere skulle reist til Litauen igjen, hva skulle dere gjort da?

Det har vi nesten en plan allerede på, fordi jeg må fortsatt trekke ut resten av visdomstennene på den andre siden. Uansett hvor vondt det kommer til å gjøre, eller ikke gjøre. Ikke minst må få meg sånn gummi i munnen, fordi tennene mine gnisser på natta. Og det blir ganske mye sår av, derfor må ordne det også.

Hvilken mobil kjøpte du deg? 

Jeg hadde i Phone 4, men nå har jeg i Phone 5s. Jeg er ganske fornøyd med den. Jeg skal aldri bytte til en annen merke, for klarer ikke å håndtere en Samsung. Så å ha en annen mobil, blir bare mer stress.

Hvilket språk snakker du hjemme?

Hjemme snakker jeg faktisk Litauisk, for er ganske kleint å snakke norsk med min kjæreste. Ikke minst vi alle er fra Litauen, så er ikke vits akkurat med norsk. Litauisk blir automatisk, for blir rart. Men andre steder snakker jeg norsk, for vi er jo tross alt i Norge.

Har du bedre bilde av de nye tøflene dine?

Ja, det har jeg. Det skal dere få se under her, de er veldig gode og myke. De har jeg kjøpt i Litauen, for i det huset vi var, var det veldig kaldt der inne. Ikke minst jeg kunne ikke bli syk, derfor var det nødvendig.

Hvilken mat liker du best ifra Litauen?

Jeg liker best is, for det smaker så annerledes. Det er helt noe annet, enn det som er i Norge. Derfor blir det vanskelig å svare på, akkurat hvordan er denne forskjellen. Men jeg anbefaler deg å spise is, om du reiser til Litauen.

Røkt kylling og fisk, nam nam! Sykt godt. Det har jeg ikke sett noe særlig i butikkene her i Norge. Men det er kjempe godt! Denne gangen kjøpte vi røkt fisk, og jeg spiste det med glede. Ikke laks, men en annen fisk. Å røyke den fisken blir smaken kjempe god!Det anbefales.

Jeg har ikke akkurat favoritt retter, som jeg har i Norge. I Norge er det ganske annerledes matretter, derfor blir det slik at jeg bare sier en eller to ting jeg liker best.

Når var det mest vondt, når du var hos tannlegen pga. visdomstenner?

Det gjorde mest vondt når jeg faktisk kom neste dag til tannlegen, bare for å sjekke om alt var i orden. Jeg kunne ikke spise ordentlig eller drikke, så 2 første dagene var alt gjennom en sugerør. Ikke minst jeg må trene opp munnen, å få åpne den. Og det gjør vondt, som samtidig veldig rar følelse.

Men jeg kan ærlig si at det var verdt det, denne tannlegen var veldig bra! Jeg er ganske fornøyd med hvor bra han var. Selv om jeg hadde bare møtt han første gangen, og det sies allerede da, at han er en bra tannlege.  

Har du kjøpt noe til deg selv i Litauen?

Dessverre har vi ikke kjøpt så mange ting, vi har kjøpt mere mat enn ting som vi kunne ha hatt. Men jeg faktisk angrer ikke, fordi pengene ble brukt ganske fornuftig denne gangen. Men er vel ikke rart det heller, når jeg kunne ikke være så mye ute fordi visdomstennene. Men denne gangen fikk vi faktisk tatt det litt med ro, enn å fly til alle butikkene og aldri få sette seg ned.

Hvordan reagerte Hybel kaninen din, når dere kom hjem?

Først var han litt rar, men etter hvert når han virkelig forsto at vi er hjemme. Da smalt det med en gang! Jeg hadde tatt med han inn på kjøkkenet nede, så han løp og hoppet av glede. For endelig er vi her, å han er veldig glad. Nå er han litt urolig når jeg tar han ut av buret, for da skal han med en gang komme opp i senga, og klistre seg fast ved beinet og få kos. Så kan tenke meg, at han har savnet oss.Hva synes du om spørsmålsrunden?

sarajaneeth

02.10.2016 kl. 23:21
Flotte svar ☆

Nina

03.10.2016 kl. 07:48
Flott :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits