SLITER DU MYE MED FLASS?

  • 15.09.2016, 06:34


Her er noen tips: 

1. Vask håret med samme sjampo neste gang, ikke bytt for ofte. For om du bytter, klør hodebunnen. I hvert fall hodebunnen min, blir enda mer irritert om jeg faktisk vasker med en annen sjampo. 

2. Prøv å ikke klø for mye på hodebunnen, det kan bli store sår og kan klø enda mer. Jeg prøver å la være å klø, men noen ganger må jeg bare. Og det er som å klø på myggestikk og ha vondt samtidig. 

3. Ikke ha håret for lenge i strikk, det gjør at du klør. Om du har for lenge, så er håret veldig tett sammen. De trenger luft, i hvert fall hodebunnen trenger det. Så gå hjemme uten strikk i noen timer. 

4. Spørs hvordan din hodebunn er, for kan hende du må råde deg til legen din. Kanskje ingen sjampo hjelper, men en medisin på hodebunnen. Så helst spør legen din, om du er usikker hva som er best for din hodebunn. 

5. Prøv helst ikke legge deg med vått hår, spørs om hvor langt eller kort hår du har, men helst skal være nesten tørt. Håret mitt er aldri helt tørt, når jeg står opp neste dag, så kan hende jeg klør litt ekstra i hodebunnen, på natta og resten av dagen. Så pass på, å legge deg med tørt hår. Å det er jeg ganske dårlig på!

6. Om du klør ganske mye, prøv å ikke klø med hånden din, men med børsten din kan du. For da lager du ikke slike store sår som med en hånd, hånden er mere voldeligere enn en børste. Børsten er bare stiv, kan ikke bøyes eller slikt. Det pleier jeg å gjøre når hodebunnen min klør, ihvertfall om jeg har vært lenge med strikk i håret.  

Jeg anbefaler sterkt denne sjampoen for kløen hodebunn og flass. Det henger vel sammen uansett, for det er snakk om at hodebunnen er irritert og vond. Ganske ubehagelig å gå slik på jobb, eller andre steder. For har hendt, at flere har spurt meg om jeg har lus! Men jeg har ikke det, det bare klør i hodebunnen. Så her har du fått min erfaring, for jeg har slittet med slik hodebunn en stund. Håper det hjelper deg, om du sliter med hodebunn din. 

 

Liker du slike tips, skal jeg komme med flere?

Henriette Celin

15.09.2016 kl. 07:09
Så nyttig! Har faktisk dette problemet selv, så må prøve disse tipsene (:

REBECCA HOLDER

15.09.2016 kl. 09:35
Så mange gode tips for de som har det problemet. Heldigvis slipper jeg unna :-) hehe

Oda Malen ♥

15.09.2016 kl. 10:23
Så fine tips :D

Nina

15.09.2016 kl. 10:33
Flotte tips for de som sliter med det:)

Hege Kristin

15.09.2016 kl. 12:56
fine tips!

Anja

15.09.2016 kl. 19:19
Gode tips! Ja, gjerne flere slike innlegg :))
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits