10 SPØRSMÅL OG SVAR

  • 14.09.2016, 22:13


Hva jobber du med nå? Jeg jobber i folkestad barnehage, der er jeg som lærekandidat. 

Hvilken brus liker du best? Jeg liker best solo og sprite. Til vanlig drikker jeg mest vann, kan inni mellom være te også.

Din favoritt farge på leppene? Det blir vel rødt, for det fremhever mye fram. Det er en veldig fin og sterk farge!

Har du lappen? Nei, det har jeg desverre ikke. Har ikke akkurat råd til dette, når jeg får den lille lønna akkurat nå. Men selvfølgelig ønsker jeg å ha lappen, da blir hverdagen mye enklere. Enn at kjæresten min må bli med over alt, eller i det hele tatt at han trenger å kjøre meg. 

Hvilket land ville du ha reist til? Jeg vil helst reist til Afrika, for da kan man få se de store forskjellene her i verden. Alle bor der nede ganske annderledes, å jeg kan tenke meg at det er vanskelig å holde en hel familie. Derfor ønsker jeg å reise ditt å se en gang i framtiden.

Om du hadde bil, hvilket merket kunne du ønske deg? Jeg hakke peiling hvorfor, men jeg ønsker meg en gammel mercedes. Jeg synes faktisk at de er fine, mye plass på noen av de ihvertfall. Ellers kanskje ?? en audi, men da skal den være den nyeste og hvit!

Hvilken størrelse bruker du i sko? Jeg bruker 38 - 39. Altså begge deler, men mest 39. Det er fordi jeg har problemer med inngrodde negler, å det er veldig sårt. Derfor anbefalte legen til meg å bruke en størrelse større, så jeg er ganske vandt med å ha for store sko. Så du får meg nesten ikke gå med sko som passer akkurat, for jeg skal uansett ha en større. 

Tenker du på barn hjemme, for du jobber med barn hver dag? Ja, selvfølgelig tenker jeg på barna, ihvertfall det kan sitte inni meg en stund om det er noe sårt om barnet. Barna skal jo ha det bra, å derfor jobber jeg med barn. For å lære dem og at jeg selv lærer, hvordan det er å håndtere et barn. 

Skal du flytte igjen? Vi har ikke planer akkurat å flytte ut, men planen er at om 1 - 2 år så flytter vi. Jeg ønsker å bo i et større by, Porsgrunn, Skien eller Oslo. Mhm Det er så mange steder man kan bo, men dette er ikke planlagt helt enda. Men det er lov å tenke på det, for jeg vil finne meg en ordentlig jobb, og ha mitt eget hus med min kjæreste. For dette huset her som vi bor i, det leier vi bare. 

Ønsker du deg flere dyr hjemme? Ja, det gjør jeg faktisk. For jeg elsker jo dyr! Det er hele livet for meg altså, så uten dyr kan jeg ikke leve. Vi har tenkt på en venn til Hybel kaninen min, han tror jeg kanskje føler seg litt ensom. Så han kunne trengt å ha en god venninne, som kanskje han får. I framtiden, så ønsker vi oss en hund også. For jeg og kjæresten min er vandt med hunder, så det er ganske viktig del for oss å få en.

Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Sofie Caroline Nilsen

14.09.2016 kl. 22:20
Får håpe du får råd til lappen snart, den er så god å ha :)

Simona Juseviciute

14.09.2016 kl. 22:31
Sofie Caroline Nilsen: ja, sant det :)

Hege Kristin

14.09.2016 kl. 22:44
morsomt å bli bedre kjent med deg <3

Simona Juseviciute

14.09.2016 kl. 22:57
Hege Kristin: :)

Henriette Celin

14.09.2016 kl. 22:47
Herlig å bli kjent med deg sånn ^^

Rødt på leppene er fint, og kan tenke meg at en tur til Afrika hadde vært spesielt og lærerikt (:

Simona Juseviciute

14.09.2016 kl. 22:56
Henriette Celin: så godt å høre :)

Oda Malen ♥

15.09.2016 kl. 10:21
Herlig innlegg!

Gode svar :D

Ha en fin dag <3

Nina

15.09.2016 kl. 10:31
Flotte svar :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits