7 SPØRSMÅL OG SVAR!

  • 01.09.2016, 21:17


1. Har du noen forbilder? Kan ikke si at jeg har noen forbilder, jeg bare ønsker å være meg selv. Men selvfølgelig ser jeg på andre også, hvordan de ser ut, mote, sminke, alt er jo forskjellig til person. Men jeg ønsker å være meg selv, ikke noe mer enn det. 

2. Favoritt sang for tiden? Jeg har ikke hørt så mye på musikk disse ukene, så blir vanskelig å svare på dette spørsmålet. Men jeg liker musikk, det er en veldig fin opplevelse bare av å lytte til en sang. Så det sier jo veldig mye, hvor mye musikk betyr for meg. 

3. Sommerferie eller juleferie? Jeg foretrekker helst juleferie, for jeg elsker snø. Det er helt utrolig! Om det hadde kommet snø nå, hadde jeg blitt så glad av glede og hadde sittet her med tårer i øyekroken. For meg er snø, helt uvirkelig opplevelse. Det er veldig vanskelig å forklare, men jeg blir kjempe glad altså. 

Jeg elsker når juleaften kommer og har kjøpt inn julegaver, juletre, pynte ting, alt blir veldig koselig. Det er den beste stemningen jeg vet om, det er da jeg kan sitte og nyte og være fornøyd! Å glede noen, det er det som betyr noe. 

4. Ditt beste bloggtips? Beste bloggtips jeg kan gi, er rett og slett å være ærlig på bloggen. Skriv det du liker, mote, sminke, foto, dyr, for da har du mye lettere å komme inn i blogg verden. Om du virkelig har noe å skrive om, det er det jeg snakker om.

Jeg tenkte først at bloggen min skulle være mest fokus på bilder, men jeg fant ut at de som leser bloggen min ønsker helt noe annet. Så jeg bestemte meg å fokusere litt på andre ting, enn det som var planen. Men jeg har ikke lagt bort fokus på foto, det sitter der inne.

5. Tre kjekke kjendiser? Haha, dere kommer sikkert til å le men, som de fleste vet så har jeg vært ganske fan av Justin Bieber, så da er han vel nummer 1. Hvis jeg må velge 2 til, så blir det alt for vanskelig. For jeg ser ikke så mye på tv akkurat, eller hører på musikk. Nei, men dere har svaret på nummer 1 ihvertfall. 

6. Favoritt godteri? Det er vel sjokolade, for av gummigodteri tennene mine iser. Det gjør veldig vondt! Kan ikke spise noe etter det, så derfor har sluttet å spise gummigodteri. Sjokolade må jeg nesten ha ihvertfall en liten bitt hver dag, å det har blitt en sånn dårlig vane. 

7. Kaffe eller te? Jeg kan drikke kaffe, men jeg får vondt i magen av det. Derfor har jeg sluttet å drikke kaffe, så tar jeg en te kopp isteden. Kan si at jeg er ikke den som liker så mye varme drikker, derfor drikker jeg helst vann. Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

morsmiddag

01.09.2016 kl. 21:52
Du har en fin blogg, og du formulere deg veldig bra og flotte bilder. Hva mener du om min blogg?

Simona Juseviciute

01.09.2016 kl. 21:53
morsmiddag: tusen takk! Din er også bra, mye spennende på hvert sitt enkelt blogg.

lisarorvik

01.09.2016 kl. 22:23
Så fine svar :) (Har forresten en giveaway konkurranse på min blogg nå, der du kan vinne finne premier. Bli gjerne med)

nybaker

02.09.2016 kl. 00:13
Fin blogg :)

TheFunnyGirl<3

02.09.2016 kl. 08:12
Fine svar og fin blogg :)

SV: hehe ja ;)

Oda Malen ♥

02.09.2016 kl. 09:22
Så flott innlegg!

tirilgrindheim

02.09.2016 kl. 14:56
Gode svar !
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits