6 SPØRSMÅL OG SVAR!

  • 31.08.2016, 18:21


1. Hva gjør du på kjedelige dager? :) 

- Jeg gjør egentlig ikke så mye, jeg er hjemme. Kanskje prøver å finne på noe å blogge om, for det er ikke alltid like lett. Ellers pleier jeg til vanlig bare å ordne med ting hjemme. Som vanlig er det en del ting å gjøre, rydde, vaske osv. 


2. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg er egentlig usikker hvorfor jeg startet å blogge, men det var bare noe jeg så noen andre gjorde. Så blei det bare slik, for jeg syntes det var spennende å lese andre sine blogger. 3. Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser de som er på topp først og fremst, altså sophieelise, mammatilmichelle,mammasom16, stina, sraad og så komer det andre når jeg bare ser på blogg.no 

4. Hva er din favoritt farge?

- Mitt favoritt farge er blå. Jeg komer aldri til å glemme når jeg elsket rødt farge, da hadde jeg mange røde ting, men den tiden er over. Selv om nå er  favoritt fargen min blå, så har jeg ikke så mange ting som er blå, men det jeg nyter som er blått, er himmelen. 5. Hva er drømmen din å jobbe med?

- Jeg er usikker enda, for det er så mye man kan bli. Å jeg som har veldig mange interesser, så er veldig usikkert akkurat hvilken drømme jobb jeg vil ha. Men nå så jobber jeg i barnehage, å det er ganske spennende det også!

6. Har du kjæreste?

- Ja, jeg har kjæreste. Han heter Arunas, allerede i oktober har vi vært sammen i 3 år. 

Hege Kristin

31.08.2016 kl. 19:38
så fine svar <3

Simona Juseviciute

31.08.2016 kl. 19:56
Hege Kristin: takk :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits