5 TING JEG ELSKER

  • 27.08.2016, 19:30


Reise. Over alt, vil jeg reise. Uansett hvilken dag det er i dag, så ønsker jeg å reise. Det tenger ikke være langt borte, bare å komme seg ut, blir dagen mye bedre for meg. Mitt ønske er å klatre opp på et fjell! Å se den nydelige utsikten, men jeg er usikker enda hvilket fjell da?. 

Fotografere. Så og si, dere ser her på bloggen at jeg elsker å ta bilder. Jeg kan ta bilder hele dagen, men til en blogg kanskje det er for lite. Derfor blir natur bilder og slikt, litt borte fra bloggen. Men jeg komer til å ta de fram, når det trengs. Bilder betyr veldig mye for meg, de forteller veldig mye også.

Dyr. Det kan jeg ikke leve uten, dyr skal være i nærheten ihvertfall ikke langt unna. Når jeg bodde med mamma, så pleide hun å ha hunder. Men siden de har ikke jeg, så da har jeg mine egne dyr i mitt eget hjem. Som de fleste har lest og vet, så har jeg en kanin som heter Hybel, og 2 deguser som vi passer på her. Så de for litt mer oppmerksomhet, det ser ut som de trives godt i sitt nye hjem. Jeg skulle ønske jeg kunne ha mer dyr her, men vi får håpe og finne et hjem der vi kan ha en hund også. For hunder er jeg vandt med, så det skal vi ha!

Ommøblere. Det holder jeg på med hver uke/måned tror jeg vel, for jeg klarer ikke å ha det slik som det er. Jeg er en sånn person som blir fort lei, og kan finne på alle ulike måter å få møblert hele rommet. Mine venner vet veldig godt, at jeg liker dette her. Så om du en gang komer på besøk, så ser du at det går sin gang her. Alt rulleres for hver gang, det rare er at jeg blir faktisk ikke lei av det. Faktisk så liker jeg det, jeg liker å ha endringer her hjemme.

Dekorere. Er det beste jeg vet, jeg finner på så mye rart. Mye nytt som kan komme fram, jeg trenger ikke å tenke en gang. Så kan jeg finne på å dekorere kjøkkenet, med blader utenfra, trær, steiner. Det er så mye man kan gjøre, når det gjelder med dekorasjon. Men spørsmålet er om du vil bruke penger på det eller rett og slett gratis. Jeg har noen planer som skal på et papir en dag, men det komer ikke akkurat nå. 

 

Er det noe du elsker?

 

Følg meg på snapchat "simouna" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Nina

28.08.2016 kl. 20:42
Elsker Kjæresten min :) fin blogg du har :)

Simona Juseviciute

28.08.2016 kl. 20:43
Nina: tusen takk! :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits