6 TING JEG ER REDD FOR

  • 26.08.2016, 20:30


Vann. Jeg vet ikke hvorfor, men fra jeg var liten så er jeg redd for vann. Uansett om det er vann i vasken, dusjen eller så og si ute i havet, sjøen. Men regn går faktisk fint, for det er så "lite, smått". Så når jeg er i for eksempel i dusjen, jeg vasker håret mitt slik at jeg ikke får noe vann i ansiktet. Akkurat som i vasken, jeg tar ikke fulle hender med vann i ansiktet, jeg bare gjør hendene mine våte å så tar jeg det i ansiktet. 

Edderkopper. Det er på en måte veldig smått og ekkelt, ikke rart de fleste ihvertfall "jentene" er redd for dem. De kryper fort, de er ikke fine en gang. Det er bare noe automatisk refleksjon som komer, når jeg ser en edderkopp. 

Se på skummel film. Det høres kanskje dumt ut, men sånn er det for meg. Når jeg har sett en skummel film, eksempel Harry potter. Da har jeg mareritt i noen uker, eller kommer ann på hvor lenge den "sitter inni meg", kan hende det er noen måneder også. Så jeg må helst ikke se slike filmer, for det er ikke bra for meg. 

Mørket. Om jeg er alene eller ikke, så er jeg like redd for mørket uansett hva. Det er bare noe som er der, føles det slik. Derfor når vi legger oss, så pleier jeg å slå på lyset i gangen, slik at jeg kan roe meg ned. 

Armen min sover. Jeg våknet en natt, med å ikke ha følelser i armen min. Jeg ble jo livredd, for jeg prøvde å bevege på det, men det gikk ikke. Så kom det en tanke, at dette er ikke armen min. Så jeg måtte sjekke flere ganger om hvem er dette sin arm, til armen ble bra igjen. Det var det ekleste jeg hadde opplevd, i hele mitt liv. 

Gå til butikken. Fordi hele livet har noen andre gått med meg til butikker, så derfor har det blitt slik at jeg er redd å gå inn i en butikk alene. Selv om jeg har gjort det, jeg vet at det ikke er noe farlig. Men nå er det på den igjen, og derfor skulle jeg selv ønske at jeg kunne klart å gjøre det igjen. Få bort denne skrekken, ikke gå og tenke på hva andre komer til å si eller gjøre, bare gå forbi med et stort smil og komme meg fort ut. 

Er du redd for noe?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits