5 TING JEG HATER Å GJØRE

  • 24.08.2016, 16:31


Jeg tror vi alle har noe vi hater å gjøre. Så i dag tenkte jeg å dele gleden, å dele med dere noen av tingene, jeg hater å gjøre. 

- Fjerne spam mail. Mailen min er full av mye dritt, mye reklamer, annonser, mye som ikke skulle vært der. Men siden jeg har gått på en side og trykket på liker, så komer det slike eposter her eneste dag. Å det blir veldig mye å slette, mailen min er ganske full. Derfor om noen sender meg noe på mail, si ifra helst noen timer før. På grunn av, ellers finner jeg ikke det du sendte meg, den er vel så si "borte" ?.

-Gå ut med søppel. Jeg har ikke peiling hva som er galt, men jeg går ikke ut med søppel. Jeg bare samler det utenfor døra, eller i gangen å der står det ganske lenge. Selv om tanken var at det blir lettere å huske å ta med søppla ut, men det komer jeg ingen vei med. Så herlig at jeg har en kjæreste! Som tar av seg denne jobben. 

-Vaske klær. Først og fremst så soterer man klærne, etter farger, etter om det er ull osv. Det tar en god stund for å si det sånn, så skal det inn i vaskemaskinen og stapper den helt fullt. Så når den er ferdig, man må jo ta det ut og henge opp. Og sette på nye klær, henge ute om og om og om igjen. UffUff! Når dette er i orden skal man jo brette og sortere hvor, hvem sine klær det er. Blæh! rett og slett.

-Se på rot. Jeg hater å se rot hjemme, selv om det er bare en kopp som ligger på bordet, så er ikke det i orden for meg. Det skal egentlig ryddes bort, så fort så mulig. Ellers blir jeg ganske skuffet over at jeg ikke "rydda i dag". Å det er jo ganske synd, at det skal være slik. Så helst rydd etter deg, takk. 

-Småkrypp. Jeg er livredd for edderkopper, selv om  hvor liten den er så er den ganske stor i mine øyne. Må alltid rope på kjæresten min Arunas for å drepe en edderkopp, ihvertfall mygg er veldig irriterende, akkurat som fluer. De er i veien, de surrer rundt hode og lar meg aldri sove.

Hvilke ting hater du å gjøre?

lisarorvik

24.08.2016 kl. 17:10
Så morsomt innlegg :)

Simona Juseviciute

24.08.2016 kl. 17:10
lisarorvik: bra! du liker det :)

REBECCA HOLDER

24.08.2016 kl. 18:45
Så morsomt med et slikt innlegg - omvendt fra mye annet man ser. Spam mail .. ah jeg også HATER det !!
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits