7 UVANER JEG HAR

  • 24.08.2016, 13:17


Glemmer ting fort. Jeg glemmer ting ganske fort, jeg rekker ikke å tenke på noe annet så er det glemt. Jeg må skrive opp hva som ble sakt, for ellers får ikke jeg gjort det jeg skulle. Arunas kan fortelle meg om planer som er i morgen, men de husker ikke jeg etterpå. Så da må jeg spøre igjen og igjen, til det sitter godt inni meg. 

Spiser godteri litt for ofte. Det er jo så og si, ikke bare å slutte å spise godteri. Jeg og kjæresten min kjøper ikke en full pose med godteri til lørdagen, nei vi kjøper 1 liten sjokolade på veien hjem, å det blir noen sjokolader på veien hjem om du skal tenke 3 - 4 ganger i uka. Jeg prøver så godt jeg kan det med godteri, men er ikke så lett å holde seg unna. Kan tenke at dette er ikke mye jeg spiser, bare en sånn liten. Men det er faktsik mye, like mye som alle kjøper en godteripose på lørdager, og spiser alt på en dag. 

Utålmodig. Jeg klarte før å vente til ting blir gort, men ikke nå lenger. Jeg kan ikke vente, for tiden flyr sin gang, å ting må bli gjort. For ellers blir jeg faktisk lei meg, fordi det er ikke som det skulle ha vært. Som en dag jeg skulle på en møte, å da sto jeg opp og var veldig klar! Å nei da, jeg hadde stått opp en hel dag for tidlig, og venta på at jeg skulle bli henta av kjæresten min Arunas. 

Sover for lite. Det er ikke bare å legge seg, for du plutselig vil ikke sove mer. Du er ikke trøtt eller sliten, men kroppen din kjenner det at du må legge deg. Jeg kan sitte oppe lenge, selv om jeg vet at jeg må tidlig opp. På morgenen så angrer jeg hver gang, hvorfor jeg ikke la meg tidligere. Jeg vet selv hva som er bra, men det å få legge seg tidligere er ikke bare å gjøre det, det er litt sånn vanskelig oppgave å gjøre. 

Må være ferdig ryddet, før jeg legger meg. Jeg må rydde her hjemme, før jeg legger meg. Ellers blir jeg nesten "gal", når jeg står opp og ser at "en kopp ligger på bordet", så ille er det lisom. Så kan hende midt på dagen, så er det litt rotete som jeg kaller det. Mens på morgenen er det pent, det hjelper mye på humøret mitt, ihvertfall når alt er der det skal være.

Må sjekke døra 2 - 3 ganger. Hvis jeg går på do på statoil, må jeg sjekke døra 2 - 3 ganger, før jeg er helt sikker og kan roe meg ned. Jeg vet ikke hvorfor, men det gjør jeg. Jeg tar i håndtaket og dytter det ned og drar i døra, å da kan man se om det er låst eller ikke. Jeg er ikke så glad i å gå på do et annet sted enn hjemme, å da blir det slik. Jeg synes selv, at det er ganske rart. Skylle glasset før jeg drikker ifra det. Jeg føler at glasset har blitt støvete, av å ligge der i skapet. Derfor skyller jeg glasset, 1 - 2 ganger før jeg fyller på med nytt vann og drikker ifra det. Selv om det kan være et helt rent glass, som jeg har settet den rett i skapet akkurat. Men det hjelper ikke, det er bare noe jeg gjør, rett og slett uten å tenke over. 

Har du noen uvaner?

Hege Kristin

24.08.2016 kl. 13:28
morsomt innlegg :D

har sikkert noen uvaner jeg også, men ikke som jeg kommer på nå, hehe :p

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne ta en titt!

Simona Juseviciute

24.08.2016 kl. 13:33
Hege Kristin: takk! .:) ja, skal se.
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits