NYTT VÆRET SÅ LENGE DU KAN

  • 30.08.2015, 14:20


Hei alle sammen! Jeg sitter her og slapper av, hmm skjedde noe rart med telefonen min. Den plutselig vil ikke komme på, noe merkelig dette. Den er i laderen nå, så får håpe at den funker snart. Denne helga har vi vært hos foreldrene til kjæresten min, så til kvelden skal vi hjem tilbake til rutinene som vanlig. I går tokk jeg noen bilder ute, og inne, har vært på sopp tur og kjøpt inn noen ting til kaninen. Han ble veldig glad, han spiste og koste seg som bare det. Nå ligger han i buret og sover og slapper av, ganske fint å se at han kan gjøre sånne ting ikke bare hjemme.

Jeg vet hva dere tenker nå, å herregud hun har byttet design igjen. Men denne designet her skal stå her en stund nå, likte ikke at bildene ble så små på det forrige designet. Jeg prøvde å endre noen ting her på designet men, det gikk ikke som jeg ønsket. Derfor tenkte jeg bare å la være, hvis ikke spørre de som har laget dette. 

Disse dagene er været helt ut av seg selv, plutselig regner det eller så kommer sola fram. Du vet aldri hva som blir, å det er ganske kjedelig. I går så jeg og kjæresten min på skal vi danse, det var spennende og morsomt. Var veldig morsomt å se på Stian danse, han var ganske flink for å si det sånn. Når vi så på resultatene så var vi enige at Adelen skulle vinne, akkurat som dommerne mente. For hun er ung, å det er lettere for henne å lære alt dette. Å være i form, å gjøre alt sammen. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits